SUMMIT Construction | Hereford Residences Display Suite - SUMMIT Construction
15355
single,single-portfolio_page,postid-15355,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Hereford Residences Display Suite

Two Weeks Until Opening
Description

A new display suite to facilitate presales of our client’s latest development project. With two weeks until the advertised opening the floor was still fully furnished from the former call centre. Furniture was moved out, walls demolished and new walls constructed before laying a timber floor throughout. The show suite has a full bathroom and kitchen, although no water or waste connections were made.

Client

8 Hereford St

Start Date

August 2014

Procurement

Open Book Cost Plus

Added Value

SUMMIT reconfigured the wall layout to make better use of existing walls, minimising the amount of demolition and construction. Ceilings that were to be replaced were kept and the services scope was scaled down to the minimum to ensure the completion date was met.