SUMMIT Construction | Burwood Ave Refresh - SUMMIT Construction
15708
single,single-portfolio_page,postid-15708,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

Burwood Ave Refresh

Lifting the Standard
Description

A three-storied town house undergoing a full refurbishment including installation of a new lift, formation of an entry lobby and open atrium stair, reconfigured kitchen and refurbished bathrooms. The balance of the house is to be reconfigured and relined new insulation, upgraded services and new finishes throughout.

Client

Private Residence

Start Date

August 2014

Procurement

Cost Plus

Added Value

This project has been a moving feast as the clients brief developed and evolved. Andrew worked with the clients for nearly twelve months to design, document and consent their requirements. Works on site are carried out with direct input from the client. The whole team (Client, Contractors, Subcontractors and Suppliers) bring innovative ideas to the table for the betterment of the project.